Arhívum a ‘TIOP események’ kategóriából

TIOP projekt záró rendezvény

2010. november 30-án került sor a „Nagykanizsa és térsége TISZK infrastrukturális feltételeinek kialakítása” elnevezésű (TIOP-3.1.1/08/1-2008-0002) projekt záró rendezvényére. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A 2008. december 1-én indult 2 éves projekt szorosan kapcsolódott a Társadalmi Megújulás Operatív Program, „A szak- és felnőttképzés struktúrájának átalakítása” konstrukció keretében megvalósult „Versenyképesebb Jövő” elnevezésű projekthez, kiegészítve azt a szükséges beruházásokkal, eszközfejlesztéssel.   Szeretném tovább olvasni...

KanizsaTISZK Központi Képzőhelyének átadása

2010. november 9-én került sor a Nagykanizsa és Térsége TISZK Központi Képzőhelyének ünnepélyes átadására a szervezet Nagykanizsai telephelyén. A most átadásra került beruházás, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló, a „Nagykanizsa és térsége TISZK infrastrukturális feltételeinek kialakítása” nevet viselő, TIOP-3.1.1/08/1-2008-0002 kódszámú projekt része.

Szeretném tovább olvasni...

Korszerű technológia a TISZK-nél

2010. szeptember 9-én Nagykanizsa középiskoláinak vezetői, valamint a város és városkörnyék általános iskoláinak vezetői is megismerkedhettek a TISZK Erdész utcai Központi Képzőhelyével. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében megvalósuló beruházás során a létesítményben a 21. századnak megfelelő feltételek mellett vehetnek részt majd a képzésekben a diákok és felnőttek egyaránt.

Szeretném tovább olvasni...

Ünnepélyes Alapkőletétel

Az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló „Nagykanizsa és Térsége TISZK infrastrukturális feltételeinek kialakítása” elnevezésű projekt keretében 2009. november 4-én került sor a TISZK Központi Képzőhely ünnepélyes alapkőletételére. Marton István, Nagykanizsa Megyei Jogú Város polgármestere tájékoztatta a meghívottakat a várható munkálatokról.

Szeretném tovább olvasni...


CSERHÁTI Kollégium – Ünnepélyes átadás

Mérksz Andor, a Kanizsa TISZK ügyvezető igazgatója beszámolt arról, hogy a projekt során többek között felépül a Központi Képző Hely a Kanizsa TISZK Erdész u-i telephelyén, megtörténik a képzési struktúrához szükséges korszerű eszközök beszerzése, illetve egy, a felnőttek fogadására is alkalmas szálláshely került kialakításra a Cserháti Sándor Műszaki Szakképző Iskola kollégiumának 6. emeletén.

Szeretném tovább olvasni...

Kivitelezési szerződés aláírása

Az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló „Nagykanizsa és térsége TISZK infrastrukturális feltételeinek kialakítása” elnevezésű projekt keretében 2009. október 2-án került sor a TISZK Központi Képzőhely építésére vonatkozó kivitelezői szerződések ünnepélyes aláírására.   Szeretném tovább olvasni...

Cserháti Sándor fiúkollégium átalakítása

A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program által támogatott, a „Nagykanizsa és térsége TISZK infrastrukturális feltételeinek kialakítása” elnevezésű projekt keretében 2009. májusától folynak a Cserháti Sándor fiúkollégiumának hatodik szintjét érintő átalakítási munkák. A fejlesztés során felújításra kerül 9 db szoba és a szinten található vizes blokkok, melyek akadálymentesítése is megtörténik. Kialakításra kerül 2 db akadálymentesített apartman is.

Szeretném tovább olvasni...