Arhívum a ‘TÁMOP’ kategóriából

Sajtótájékoztató – TÁMOP projekt zárása

Téma: TÁMOP-2.2.3-07/2-2F-2008-0030 projekt zárása
Helyszín: TISZK Központi Képzőhely | 8800 Nagykanizsa, Erdész utca 30.
Időpont: 2010. szeptember 30. 14 óra

TÁMOP-2.2.3-07/2-2F-2008-0030 „Versenyképesebb Jövő” – A korszerű szakképzés megalapozása Nagykanizsán és térségében, Térségi Integrált Szakképző Központ létrehozásával projekt 2010. szeptember 30-ával lezárult.   Szeretném tovább olvasni...

Sikeres projektet zárt a KanizsaTISZK

A Nagykanizsa és Térsége TISZK szeptember 30-án megtartotta a TÁMOP-2.2.3-07/2-2F-2008-0030 „Versenyképesebb Jövő” – A korszerű szakképzés megalapozása Nagykanizsán és térségében, Térségi Integrált Szakképző Központ létrehozásával című projektjének záró konferenciáját. A projekt európai uniós támogatással az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával, az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében valósult meg.

Szeretném tovább olvasni...Felnőttképzési konferencia – 2010. június 10.

A TÁMOP-2.2.3-07/2-2F-2008-0030 projekthez kapcsolódóan, Felnőttképzés a XXI. század küszöbén címmel konferenciát rendezett a Nagykanizsa és Térsége TISZK Nonprofit Kft. A rendezvényre meghívták a felnőttképzésben érdekelt intézmények, szakmai szervezetek, gazdálkodó szervezetek képviselőit. A rendezvényt Mérksz Andor a KanizsaTISZK ügyvezető igazgatója nyitotta meg.

Szeretném tovább olvasni...
Szakképzési Akadémia

Immár második alkalommal rendezte meg a Nagykanizsa és Térsége TISZK a Szakképzési Akadémia című tudományos tanácskozását, amely a szervezők szándéka szerint segítséget kíván nyújtani a szakképzésben érintettek számára a napi gyakorlatban felmerülő nehézségek sikeres megoldásában. A rendezvényen megjelentek a tanulóképzésben közvetlenül érintett pedagógusok is.

Szeretném tovább olvasni...

Pályaorientációs konferencia

A TÁMOP-2.2.3-07/2-2F-2008-0030 projekthez kapcsolódóan, „Út a jövőbe” Pályaorientáció, pályaválasztás szerepe a szakképzésben címmel konferenciát rendezett a Nagykanizsa és Térsége TISZK Nonprofit Kft. április 22-én. A rendezvényre meghívták a pályaválasztásban, pályaorientációban közreműködő intézmények, szervezetek képviselőit. A rendezvényt Marton István polgármester nyitotta meg.

Szeretném tovább olvasni...


Ifjúság, sólyommadár

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata, a GTTSZ Országos és Megyei vezetése, valamint a Kanizsa TISZK szervezésében, immár második alkalommal került megrendezésre az

„IFJÚSÁG SÓLYOMMADÁR
TIÉD A VILÁG TEÉRTED VAN A VILÁG”

című rendezvényünk.

Szeretném tovább olvasni...Szakképzési Akadémia

A rendezvény, városunk vezetői Marton István polgármester és Cseresnyés Péter alpolgármester jelenlétében – 10 órakor kezdődött a Vasember Ház dísztermében. Marton István polgármester köszöntötte a résztvevőket. Az NSZFI (Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet) főigazgatója, Nagy László a szakképzés fejlesztés irányairól, irodavezetője, Baskiné Lipka Gabriella a TISZK-ekre vonatkozó szabályozásról tartott tájékoztatást.

Szeretném tovább olvasni...
II. Pályaválasztási Kiállítás és Szakmai bemutató

A Nagykanizsa és Térsége TISZK, a Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ szervezésében és Nagykanizsa Megyei Jogú Város önkormányzatának támogatásával jött létre a II. Pályaválasztási Kiállítás és Szakmai bemutató. A rendezvényt Marton István polgármester nyitotta meg, majd Kiss Ambrus a Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ főigazgatója köszöntötte a résztvevőket.

Szeretném tovább olvasni...


Vállalati technológiai és innovációs szakember

Feladatok: Vállalati kapcsolattartás a megye (régió) vállalataival. Vállalatok technológiai felmérése. Technológiai bemutatóközpont kialakításának szervezése, irányítása. Technológiai megoldások hatékony implementálása a szakképzésbe.   Szeretném tovább olvasni...

Oldal 1 / 212»