Arhívum a ‘TISZK képzések’ kategóriából

Közös közép- és felsőfokú felnőttképzési programok indulnak a Pannon Egyetemmel

Pannon Egyetem helyi kampusza és a Nagykanizsa és Térsége TISZK Nonprofit Kft. közösen indít közép- és felsőfokú felnőttképzési programokat Nagykanizsán 2015. június 9-én sajtótájékoztatót tartott és Dénes Sándor Nagykanizsa polgármestere, Birkner Zoltán a Pannon Egyetem nagykanizsai kampuszának igazgatója és Mérksz Andor a KanizsaTISZK ügyvezetője. Bejelentették, hogy a Pannon Egyetem és a KanizsaTISZK megállapodást kötött arról, hogy a jövőben közösen indít képzéseket. Szeretném tovább olvasni...

Óvodai dajka képzés indul

Helyszín: Nagykanizsa és Térsége TISZK Nonprofit Kft.
(8800 Nagykanizsa, Erdész utca 30.)

A képzés 2015. június 3-án 15 órakor kezdődik.

Nyilvántartásba-vételi szám: E-000222/2014/A005

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása: Az Óvodai dajka az óvodáskorú gyermek nevelését ellátó intézményben az óvodapedagógus irányításával végzi gondozó-nevelő munkáját. Közreműködik a gyermek gondozásában, a higiénés feltételek biztosításában,a környezet rendjének, tisztaságának megteremtésében, valamint balesetvédelmi teendőket lát el. Munkáját a gyermek napirendjéhez igazodva, önállóan szervezi és végzi, a titoktartás kötelezettségének betartása mellett.

Informatikai képzés a „Tudásod a jövőd!” projekt keretében!

A „Tudásod a jövőd!” projekt keretében 2013. október második felében újabb két csoporttal indult informatikai tanfolyam. Tavasz óta már három képzés zárult eredményesen, melyen 46 hallgató kapott a képzés látogatását igazoló tanúsítványt. A képzés célja, hogy a felnőtt lakosság alapvető informatikai ismereteit bővítse. A hallgatók a 4 modul alatt képessé válnak a digitális úton közölt információ feldolgozására, és az így kapott információ elemzésére és kezelésére.

Szeretném tovább olvasni...

KŐMŰVES KÉPZÉS INDUL MÁRCIUSBAN!

A Zala Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja támogatásával kőműves képzés indul március hónapban munkanélküliek számára. Amennyiben szeretne a képzésen részt venni, érdeklődjön a Munkaügyi Központban ügyintézőjénél, hogy a támogatási feltételeknek megfelel-e.

CNC-forgácsoló tanfolyam Nagykanizsán

CNC-forgácsoló tanfolyam indul Nagykanizsán a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara finanszírozásával nyilvántartott álláskeresők számára! Megbeszélés és szakmai alkalmassági felmérés:
Ideje: 2012. április 17. 9.00
Helye: Nagykanizsa és Térsége TISZK Nonprofit Kft. Központi Képzőhely Nagykanizsa, Erdész u. 30.
A tanfolyam 900 órás, OKJ-s vizsga várható ideje: 2012. december

Szeretném tovább olvasni...

Felnőttképzési ajánlatunk

Élethosszig tartó tanulás a KanizsaTISZK Akkreditált Felnőttképzési Intéz-ményben!

A tanulás, ismereteink bővítése, saját magunk képzése nem ér véget az első szakma megszerzésével. Ahhoz, hogy a modern munkaerőpiacokon hasznosítható, versenyképes tudással rendelkezzünk, folyamatosan fejlesztenünk kell képességeinket, bővítenünk kell ismereteinket.

Nézze meg a KanizsaTISZK felnőttképzési ajánlatait!

Alábbi képzéseinkre még jelentkezhet: óvodai dajka, targonvacezető, villanyszerelő, ECDL tanfolyam, számítógépes műszaki rajzoló.

Továbbtanulni szándékozók figyelmébe ajánljuk!

A KanizsaTISZK Felnőttképzési Szakképző Iskola a 2011-12 tanévben tovább bővíti képzési palettáját. Az eddigi képzések (Gyógyszertári asszisztens, CAD-CAM informatikus, Megújulóenergia-gazdálkodási technikus, Szakács, Pincér, Cukrász) mellett új képzési szintek és új OKJ-s szakmák bővítik a felnőttoktatásra szakosodott intézmény profilját. Szintén új képzési szint a Felnőttek általános iskolája.

Szeretném tovább olvasni...

Cisco Hálózati Akadémia Program

A Cisco Hálózati Akadémia Program a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság – az ECDL hazai programirodájaként– olyan pilot programot indított útjára Nagykanizsán, amely informatikai alapismeretek minél gyorsabb és szélesebb körű terjedését segíti elő. A Kanizsa TISZK, az idei 2010/2011-es tanévben vált a Cisco Hálózati Akadémia IT Essentials Szolgáltató Központjává, és mint ECDL Vizsgaközpont is örömmel vállalkozott az első kísérleti képzés lebonyolítására.

Szeretném tovább olvasni...

Ingyenes Cisco IT Essentials oktatóképzés

A Cisco Hálózati Akadémia Program keretei között az IT Alapismeretek (IT Essentials PC Hardware and Software 4.0) tananyag mintegy másfél éve magyarul is hozzáférhető. A Nagykanizsa és Térsége TISZK 2010. augusztus 16-18 és 23-25 között, összesen 6 napban ingyenes oktatói képzést szervez azoknak az intézményeknek, akik az IT Essentials tananyagot tanítani szeretnék.

Szeretném tovább olvasni...

Oldal 1 / 212»